?>
استارلینک      -      ۳۶۵ روز      خبرجو      -      +      *      تزریق پلاستیک      داروخانه اینترنتی دکتر دیلی      +      -      +      بیسیم موتورولا      طلایاب      +      دانلود تراست والت      -      *      +      -      قیمت خرید بیسیم      -      -      -      آموزش تعمیرات موبایل      +      -      *      ردیاب موتور      *      صرافی تتر      +      خرید کتاب تاپ ناچ      +      *      تحلیل اتریوم      -      فیلم هندی      *      -      -      .      +      -      +      -      /      حواله وسترن یونیون      خرید ماینر      -      دکتر زنان مشهد      خرید لایسنس نود 32      کسب درآمد      خرید رپورتاژ      فروش آنتی ویروس      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بهترین بک لینک     
يك سوال مهم! براي بهترين نتيجه، سياه دانه را چگونه و كي مصرف كنيم؟  سالم زيبا سالم زيبا .

سالم زيبا

يك سوال مهم! براي بهترين نتيجه، سياه دانه را چگونه و كي مصرف كنيم؟

سياه دانه يا زيره سياه يكي از گياهاني ست كه در طب سنتي براي تقويت سيستم ايمني استفاده مي شود و خواص ضد باكتريايي، ضد قارچي، ضد التهابي و ضد عفوني كننده بسياري دارد. علاوه بر اين، بسياري از افراد از سياه دانه براي درمان بيماري هاي گوارشي و مشكلات تنفسي شان استفاده مي كنند و تحقيقات نشان داده است كه اين گياه براي مقابله با سرطان نيز مفيد و موثر است. براي استفاده از سياه دانه شما بايد دانه هاي خام آن را حرارت بدهيد و قبل از مصرف هم آنها را آسياب كنيد. سياه دانه را مي توانيد با ماست، عسل و يا مواد غذايي ديگرتان مخلوط و ميل كنيد و روغن آن را هم روي پوستتان بماليد. اين مطلب را بخوانيد تا به پاسخ همه سوالاتتان درباره نحوه مصرف سياه دانه برسيد.

آماده كردن سياه دانه

سياه دانه 1

۱-قبل از مصرف سياه دانه بايد آن را حرارت بدهيد. سياه دانه را نمي توان به شكل خام مصرف كرد چون تلخ است بنابراين براي خوش طعم شدن آن و حفظ سلامتي معده قبل از مصرف بايد سياه دانه را روي حرارت بگذاريد. مقداري سياه دانه در يك ظرف بريزيد و آن را روي شعله كم گاز قرار بدهيد. هر چند وقت يكبار سياه دانه ها را هم بزنيد تا كاملا حرارت ببينند.

  • وقتي سياه دانه ها شيرين و قابل خوردن شدند مي توانيد ظرفتان را از روي حرارت برداريد. تقريبا بعد از حدود ۵ دقيقه حرارت ديدن سياه دانه شيرين مي شود اما بهتر است خودتان مزه آن را امتحان كنيد و اگر لازم بود بيشتر آن را حرارت بدهيد.

ادامه مطلب لينك زير:

يك سوال مهم! براي بهترين نتيجه، سياه دانه را چگونه و كي مصرف كنيم؟


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۴ آبان ۱۳۹۸ساعت: ۰۹:۱۰:۳۲ توسط:مبينا كاظمي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :