يك سوال مهم! براي بهترين نتيجه، سياه دانه را چگونه و كي مصرف كنيم؟
سياه دانه يا زيره سياه يكي از گياهاني ست كه در طب سنتي براي تقويت سيستم ايمني استفاده مي شود و خواص ضد باكتريايي، ضد قارچي، ضد التهابي و ضد عفوني كننده بسياري دارد. علاوه بر اين، بسياري از افراد از سياه دانه براي درمان بيماري هاي گوارشي و مشكلات تنفسي شان استفاده مي كنند و تحقيقات نشان داده است كه اين گياه براي مقابله با سرطان نيز مفيد و موثر است. براي استفاده از سياه دانه شما بايد دانه هاي خام آن را حرارت بدهيد و قبل از مصرف هم آنها را آسياب كنيد. سياه دانه را مي توانيد با ماست، عسل و يا مواد غذايي ديگرتان مخلوط و ميل كنيد و روغن آن را هم روي پوستتان بماليد. اين مطلب را بخوانيد تا به پاسخ همه سوالاتتان درباره نحوه مصرف سياه دانه برسيد.
آماده كردن سياه دانه
۱-قبل از مصرف سياه دانه بايد آن را حرارت بدهيد. سياه دانه را نمي توان به شكل خام مصرف كرد چون تلخ است بنابراين براي خوش طعم شدن آن و حفظ سلامتي معده قبل از مصرف بايد سياه دانه را روي حرارت بگذاريد. مقداري سياه دانه در يك ظرف بريزيد و آن را روي شعله كم گاز قرار بدهيد. هر چند وقت يكبار سياه دانه ها را هم بزنيد تا كاملا حرارت ببينند.
- وقتي سياه دانه ها شيرين و قابل خوردن شدند مي توانيد ظرفتان را از روي حرارت برداريد. تقريبا بعد از حدود ۵ دقيقه حرارت ديدن سياه دانه شيرين مي شود اما بهتر است خودتان مزه آن را امتحان كنيد و اگر لازم بود بيشتر آن را حرارت بدهيد.
ادامه مطلب لينك زير:
يك سوال مهم! براي بهترين نتيجه، سياه دانه را چگونه و كي مصرف كنيم؟
برچسب: ،